Go Back   Ducati Forum > Ducati Panigale Forum > Ducati 1199

Ducati 1199 Ducati 1199 Forum - Ducati 1199 Panigale Superbike Motorcycle Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old Feb 6th 2018, 05:26 PM   #1
Junior Member
 
Joined: Feb 2018
From: Californ-i-a

Posts: 2
Thanks: 0

Exclamation Running lights not working while brake light and signals do!!!??

**Ducati 1199**
So I have a problem where my running lights on the tail decided to stop working. (This includes my license plate light). But for some reason my brake lights and turn signals work just fine. I checked the rear harness for power and it's fine as well. When I checked the connection below the seat from the front to the rear harness, it was not getting any juice.

I checked for the tail running lights and also checked the license plate wires and they were no good.

Also, when I had the whole wired up and looked for power, my test light was slowly turning on, held on for a few seconds, then cut off and it repeated this over and over.

Does anyone have any clue as to what it could be? I understand that the rear does not have a fuse but could it just need a system reset or could it be a relay somewhere or maybe the BBS??

Please, any help would be much appreciated....
King Of 2Hells is offline  
 
Old Feb 6th 2018, 05:48 PM   #2
Senior Member
 
Halo2's Avatar
 
Joined: Mar 2015
From: Australia

Posts: 663
Thanks: 134

I Ride: 2013 1199S
Can you get access to another rear tail light, it might only be pulsing with voltage due to blown led detection.

Just a guess
Halo2 is offline  
Old Feb 6th 2018, 05:53 PM   #3
Junior Member
 
Joined: Feb 2018
From: Californ-i-a

Posts: 2
Thanks: 0

I checked the tailight itself using a 12v and it ran perfectly fine for the duration I had it on. There's no power coming from the front harness to the rear harness.
King Of 2Hells is offline  
Old Feb 6th 2018, 06:40 PM   #4
Senior Member
 
Halo2's Avatar
 
Joined: Mar 2015
From: Australia

Posts: 663
Thanks: 134

I Ride: 2013 1199S
Might be a wiring diagram in the workshop manual
Halo2 is offline  
Old Feb 6th 2018, 07:50 PM   #5
Member
 
Joined: Aug 2014
From: Colorado USA

Posts: 40
Thanks: 9

The running light on my 1199 also stopped working - brake light and signals ok. I ended up replacing the unit. This involved disassembling the entire tail section. Not hard, just time-consuming. The days when you could unscrew a cover and swap out a bulb are long gone, sadly.
psyclone is offline  
Reply

  Ducati Forum > Ducati Panigale Forum > Ducati 1199

Tags
bbs, brake, fuse, light, lights, running, signals, tailight, working



Thread Tools
Display Modes


Similar Discussions
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1199 - running rough and Engine warning light batmantis Mechanical and Technical 5 Oct 10th 2017 09:27 AM
electric problem horn and signals not working supersicsquid Ducati 1199 6 Jun 21st 2015 12:19 PM
Rear Turn Signals not working mito gp Ducati 1199 3 Aug 2nd 2014 06:35 PM
rear new rage cycles aftermarket turn signals not working duckman Ducati 1199 2 Oct 29th 2013 09:11 AM
1199 LED running day light ??? MAX299 Ducati 1199 3 Jul 25th 2013 08:20 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed