Go Back   Ducati Forum > Lobby > New Users

New Users Post up here and introduce yourself!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old Jun 26th 2017, 08:06 AM   #1
Junior Member
 
Joined: Jun 2017
From: Sacramento,Ca

Posts: 14
Thanks: 0

Hi from Sacramento,Ca!

Hello, I'm Jeff from Ca w a 2016 1299s. I joined for some advice on a recent issue I noticed on my last canyon ride.

I have the full Akro system w map and love it. I've put about 3k miles on this setup with no complaints. Until yesterday..

My 1st thought was a bad tank of gas. I ran it through and refilled and same issue. Noticeable loss of power and throttle response,with even a sputter at around 5-6k rpm. Usually it pulls seamlessly all the way to redline. Now I can give full throttle and I'm waiting for the power!? It still revs all the way up. But much slower. In race mode it feels equal or less than sport mode? It ran hotter than normal too,so prob leaning out?

I'm thinking fuel issue. Maybe a pump or injector? Thoughts welcome & thanks in advance!!

-Jeff
JBrowny is offline  
 
Reply

  Ducati Forum > Lobby > New Users

Tags
sacramento



Thread Tools
Display Modes


Similar Discussions
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Riders in Sacramento? sactownguy West Coast 2 Nov 29th 2017 07:48 PM
Cali people, I need your help N Sacramento Nev3rL8 Ducati 1299 0 Nov 6th 2016 05:23 AM
Suspension Tuning in Sacramento Squidzilla West Coast 4 Mar 26th 2015 02:46 PM
Hello from Sacramento Nick New Users 2 Jun 6th 2012 08:04 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed